Kantoorruimte Gooimeer 5

Huur jij binnenkort ook bij Gooimeer 5 in Naarden?

Ben je met jouw organisatie op zoek naar een representatieve kantoorruimte in Naarden, maar heb je deze nog niet gevonden? Neem dan een kijkje in dit markante kantoorgebouw aan de Gooimeer 5. Met de ligging aan de A1 en de aanwezigheid van diverse buslijnen in dit gebouw gemakkelijk te bereiken vanuit Amsterdam en Hilversum.

 

Voor de verhuur is er circa 2.600 m2 beschikbaar, verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Ruimtes binnen dit gebouw zijn te huur vanaf 25 m2. Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden binnen dit kantoor of wil je de ruimte vrijblijvend bezichtigen? Neem dan contact met ons op.

Geniet van de vele voordelen

Faciliteiten

Het gebouw beschikt over ruime faciliteiten waar je als huurder gebruik van kan maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de parkeerfaciliteiten voor het gebouw en de gezamenlijke pantries op de verdieping. Daarnaast beschikt het gebouw over diverse lounges waar je in informele setting kan vergaderen. Wil je meer privacy tijdens de vergadering? Er zijn ook meerdere vergaderruimtes beschikbaar waar je in alle rust kunt vergaderen.

 

Beschikbaarheid

De beschikbare ruimte is circa 2.600 m2 verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. U kunt al een unit huren vanaf 25 m2. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

Uitstekende locatie

Op 500 meter ligt een NH Hotel waar de lunch uiteraard genuttigd kan worden. Heb je meer tijd, dan is Ponterhouse in de jachthaven van Naarden een echte aanrader. Natuurlijk heeft Naarden Vesting ook verschillende mooie lunch mogelijkheden.

 

De Jachthaven Naarden Als je kantoorruimte huurt op Gooimeer 5 in Naarden, loop dan even in de middag naar de Jachthaven. Dit is echt een beleving voor de bootliefhebber. Overnachten op een zeilboot, een zeilboot huren, heerlijk lunchen of dineren. Het is hier allemaal mogelijk.

Wordt dit jouw nieuwe werkplek?
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Je vraag/opmerking
Ik geef toestemming voor het verwerken van mijn gegevens
Verzenden