Eenvoudig kiezen voor de beste locatie.

De bereikbaarheid per auto is uitstekend te noemen, vanwege de ligging direct aan de rijksweg A1, vlakbij Amsterdam, Almere en Hilversum. Schiphol is in 20 minuten te bereiken.

 

Dit maakt de panden een geschikte werkplek voor ondernemers die op zoek zijn naar een vaste of tijdelijke werklocatie. Bij Parc Gooimeer kan je kantoorruimtes, vergaderruimtes, werkplekken en flexplekken huren! Of je nu werkgever of zzp’er bent; als ondernemer ken je het belang van een fijne werksfeer. De plek waar je de werkdag doorbrengt kan hier aan bijdragen.

 

Parc Gooimeer op de kaart

Parc Gooimeer bevindt zich op een centrale locatie die makkelijk te bereiken is met zowel de auto als het openbaar vervoer. De kantoorruimtes in Naarden liggen direct aan de A1 en vlakbij Amsterdam, Almere en Hilversum. Op loopafstand bevindt zich de jachthaven met het veel bezochte restaurant Porterhouse en het NH Hotel Naarden.

 

Op businesspark “Gooimeer” zijn diverse gerenommeerde bedrijven gevestigd zoals onder meer Nobel, Keylane, Genesys, Magnus, Isit, Peak-it en Pink.

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Je vraag/opmerking
Ik geef toestemming voor het verwerken van mijn gegevens
Verzenden