De leukste kantoorruimtes

Werkstek biedt onderdak aan huurders uit verschillende branches. Wij vinden het belangrijk dat onze ondernemers elkaar makkelijk weten te vinden. Door gemeenschappelijke ruimtes te creëren en regelmatig evenementen te organiseren brengen we onze huurders bij elkaar. Zo ontstaat een community van ondernemers die elkaar stimuleren en inspireren.

Betaalbare werkplekken

Als zzp’er of kleine ondernemer huur je bij Werkstek een werkplek of kantoorunit die voor jou betaalbaar is. Wij zorgen voor een makkelijk bereikbare kantoorlocatie en een goede inrichting van jouw werkplek. Als huurder van een werkplek bij Werkstek maak je gebruik van alle gezamenlijke faciliteiten. Gemotiveerde ondernemers ontmoeten hier op één werklocatie. Deel uitmaken van een gezellige community? Bij Werkstek huur je de perfecte kantoorruimte.

Samen ondernemen

Werkstek is er voor huurders en verhuurders van kantoorlocaties. Wij ontzorgen verhuurders door een (deel van een) kantoorgebouw te huren en in te richten voor kleine ondernemingen. Daarbij houden we rekening met de wensen en behoeftes van onze huurders en verhuurders.

 

Op de webpagina van Werkstek onder “Huren” vind je een overzicht van alle werkplekken en kantoorunits op goed bereikbare kantoorlocaties in Nederland. Via het formulier “Rondleiding aanvragen” vraag je eenvoudig een rondleiding aan in de kantoorruimte van jouw keuze. Werkstek helpt je bij het gehele proces om voor jou een perfecte werkplek te vinden waar jij snel kunt starten.

Contact opnemen

Werkstek slaat een brug tussen de leegstand van kantoorruimtes en de vraag naar betaalbare werkplekken. Werkstek huurt en verhuurt een toenemend aantal werkplekken en kantoorunits.

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Je vraag/opmerking
Ik geef toestemming voor het verwerken van mijn gegevens
Verzenden